Coaches

Rob Vernooij
Ik ga samen met jou opzoek naar wat écht belangrijk 
voor je is, om je zo meer met jezelf en 
met je omgeving te verbinden.

Ik zie mensen op verschillende momenten, jong of oud, ergens in hun leven vastlopen. Sommigen lukt het om zelf weer los te komen. Andere blijven zitten met groeiende stress, frustratie, boosheid, verdriet en soms zelfs burn-out (1 op de 7 Nederlanders – Bron: CBS).

Het is lastig je eigen pad te (blijven) bewandelen. Van alle kanten trekken er anderen en hun verwachtingen aan ons. Vaak zijn we ons daar niet eens meer van bewust. We groeien op met allerlei overtuigingen die we als normaal zijn gaan zien. Ingegeven door onze cultuur, leraren op school, ouders, (social) media, etc.

Ik geloof dat inzicht in je eigen waarden en wat jij echt belangrijk vindt kan helpen om beter jouw koers te bepalen. Keuzes maken die authentiek zijn, in lijn met jouw doelen, motivatie en talenten. Ik beloof je niet dat het leven er ineens heel makkelijk door zal worden. Het leven zal af en toe een worsteling blijven (dat maakt het ook ‘leven’). Het kan je wel meer zekerheid, rust en betekenis geven.

Jean-Paul Sartre schreef: ‘Het leven heeft geen zin a priori…het is aan jou om er zin aan te geven, en waarde is niets anders dan de zin die jij kiest’.

Dat betekent dat er dus volop mogelijkheden zijn om zin en betekenis toe te voegen aan je leven. Het gaat erom die te zien, die te leren herkennen, te kiezen en betekenis te geven.

Rob is eigenaar en bedenker van Eerlijk – Coffee.Cuisine.Coaching.  Hij heeft 15 jaar als consultant, manager en coach gewerkt voor verschillende grote multinationals. Samen met andere coaches zette hij een employability center op gericht op duurzame inzetbaarheid. Hij is gediplomeerd beroepscoach, loopbaancoach en opgeleid in energetische coachtechnieken.