Eerlijk (Honest & Fair)

Re-opening 1st of June – 12.00

We maken de wereld een klein beetje mooier….

Doordat we:
-Dingen doen met aandacht en liefde
-Duurzame keuzes maken
-Gesprekken voeren over zingeving en wat echt belangrijk is: Ikigai.Aan de Weesperstraat, ook wel bekend als de knowledge mile van Amsterdam, zit Eerlijk, een gezellige Scandinavische huiskamer.

Je kunt er terecht voor lekkere koffie, een overheerlijk ontbijt, lunch of high tea.
Een plek waar je lekker bij kan kletsen of even tot rust kan komen.

Maar wat Eerlijk extra bijzonder maakt, is de (on demand) coaching.
Bij Eerlijk staat coaching gewoon op de kaart en kun je binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Meer over de coaching lees je hier.

Als kers op de taart kan je bij Eerlijk ook terecht voor leuke, handgemaakte cadeautjes.
Bijna alles wat je bij ons ziet kan je kopen. Voor een Eerlijke prijs!

Eten en Drinken

Eerlijk staat voor duurzaamheid. We maken (zoveel mogelijk) gebruik van eerlijke, biologische producten en ondersteunen leveranciers die nog geen geld hebben voor de dure biologische certificeringen maar wel mooie producten maken met respect voor de natuur. We preferen daarom duurzaam en lokaal boven ‘gewoon’ biologisch. We geloven erin dat dit de weg is om duurzaam wereldwijd te laten groeien. Alle producten zijn vrij van toegevoegde smaakversterkers


Over ons

Ben je vastgelopen in een werk/studieopdracht? Twijfel je over bepaalde carrièrekeuzes, over wat je wilt je bereiken, waarom en wat jou daarin wellicht tegenhoudt? Zoek je een andere kijk op jouw uitdaging of wil je ‘gewoon’ dat iemand luistert naar jouw verhaal?

We snappen dat dit soort gesprekken niet voor ieder moment zijn. Je bent misschien onbekend met coaching of je vindt het spannend om er met een vreemde over te praten. Bij ons hoef je geen afspraak te maken maar loop je gewoon binnen wanneer het jou uitkomt.

Eerst even de kat uit de boom kijken? bestel iets te drinken en kijk rond. Twijfel je? informeer vrijblijvend bij een van de coaches of de bediening naar wat we doen. Al iets duidelijker in je coachvraag? vraag om een gratis kennismakingsgesprek (15min) en we bepalen samen of en hoe we je verder kunnen helpen.

Eerlijk heeft  als missie om professionele coaching toegankelijk en laagdrempelig te maken. Dit doen we door de plek te bieden en o.a. ook door coaching ‘on-demand’ en ‘pay-per-minute’ aan te bieden. Op de menukaart vind je verschillende varianten van coachtrajecten. Je kunt zelf kiezen hoeveel begeleiding je wilt en hoeveel je zelf doet Dit activeert, geeft voldoening en bespaart je ook nog eens geld.

We werken uitsluitend met professionele gediplomeerde coaches met meerdere jaren ervaring in het coachen aangevuld met ervaring in minimaal één andere functie in het bedrijfsleven.

Contact

Eerlijk – Coffee.Cuisine.Coaching
Weesperstraat 101a
1018VN Amsterdam
Reservations:
@: info@eerlijkamsterdam.nl
T: 06 28 47 53 79
Coaching:
@: coaching@eerlijkamsterdam.nl
T: 06 24 580 578

Je kunt ons vinden in een van meest creatieve straten van Amsterdam. We zijn gevestigd op de Weesperstraat 101a, vlakbij WeWork, naast High45 en Zoku.

De Weesperstraat en de Wibautstraat staan ook bekend als  de ‘Knowledge Mile’, een van de meest innovatieve gebieden van Nederland. Lees hier meer over de ‘Knowledge Mile’.

Samen met de Knowledge Mile maakt Eerlijk zich o.a. sterker voor een duurzamere en groene straat. Lees meer in het online magazine.

Google maps

Eerlijk is altijd dichtbij:
– Universiteit van Amsterdam (UvA), Roeterstraat / Roeterseiland – 3 min lopen
– Hogeschool van Amsterdam (HvA),
Amstelcampus, Wibautstraat – 5 min lopen
– Metrostation Weesperplein – 4 min lopen
– Theater Carré – 3 min lopen
– Hermitage Museum – 4 min lopen
– Waterlooplein -6 min lopen
– Artis dierentuin / Micropia – 6 min lopen
– Magere brug – 2 min lopen
– Amstel Hotel – 3 min lopen
– Oosterpark – 8 min lopen
– Amsterdam-Oost – 5 min lopen
– Verzetsmuseum – 7 min lopen
– Holocaust musuem – 6 min lopen
– Portugese Synagoge – 3 min lopen
– Joods Historisch Musuem – 4 min lopen